Oval Created with Sketch.
Oval Created with Sketch.
Oval Created with Sketch.
Offerte aanvragen

DTP, Grafisch ontwerp, Vormgeving, Concept,
Art-direction, Webdesign, Mediamakers.
One stop shopping

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Laat ons team je logo ontwerpen. We zullen ervoor zorgen dat je bedrijfsidentiteit verwerkt is in het logo. Voor een optimaal resultaat zul je een aantal vragen moeten beantwoorden, waarna we aan de slag gaan en een prachtig logo voor je bedrijf ontwerpen!

flyer ontwerp
flyer ontwerp

Flyer ontwerp

Expressmedia ontwerpt flyers die aansluiten op de doelgroep die je wilt bereiken. We kijken hierbij ook naar je huisstijl en wijken hier niet van af. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten. Een flyer moet niet alleen opvallen, maar moet ook aanspreken en een heldere en eenduidige boodschap hebben!

Poster ontwerp

Poster ontwerp

Wil je een poster ontwerpen? Dan is Expressmedia de perfecte partner voor je. Door jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis om een mooie en pakkende poster te ontwikkelen.

folder ontwerp
folder ontwerp

Brochure & folders ontwerp

Folders en brochures zijn goede middelen om je bedrijf mee te introduceren. Je kunt ze achterlaten bij potentiële klanten. Op deze manier worden zij steeds herinnerd aan je bedrijf en kunnen ze teruglezen wat je zoal te bieden hebt.

website laten maken

Website

Wil je een website maken? Wij helpen je graag door het hele proces. Wij gebruiken geen bestaande templates. We ontwerpen eerst je website, met jouw huisstijlelementen en -kleuren. Na goedkeuring zullen we direct van start gaan met het programmeren van de website.