Oval Created with Sketch.
Oval Created with Sketch.
Oval Created with Sketch.
Offerte aanvragen

Magazine ontwerp

Voor seiko hebben wij diverse spreads mogen vormgeven voor de magazine.
Onze vormgevers kunnen een advertentie creatief vormgeven en opmaken.

 

Magazine ontwerp Seiko

 

Opmaak spread magazine

 

 

Losse fotocollage uurwerk Seiko

Opmaak spread magazine

 

Opmaak spread- magazine

 

 

Opmaak spread tijdschrift

Magazine ontwerpen

Een magazine is nog altijd een krachtig en effectief medium om een duurzame relatie op te bouwen met klanten. Door de juiste mix van redactionele en commerciële artikelen, wordt een ‘sponsored magazine’ niet ervaren als reclame, maar als een prettig communicatiemiddel. Voor het opdoen van inspiratie of gewoon ter ontspanning.

Is het maken van een magazine duur?

Het antwoord ligt voor de hand: alles kan, maar alles heeft ook z’n prijs. Toch is dit niet helemaal waar. Want dankzij de mogelijkheid van digitale magazines kan er tegenwoordig veel meer, en zijn de kosten beduidend lager dan bij het maken van een papieren magazine. Al was het alleen al omdat je geen kosten kwijt bent aan papier, drukken en verzending. Bovendien kun je met een digitaal magazine optimaal gebruik maken van content die overal op internet voorhanden is, zoals social media en filmpjes.

Uitstraling

Toch geven veel organisaties nog de voorkeur aan een papieren magazine. En daar valt iets voor te zeggen. Voordeel van een papieren magazine is dat het tastbaar is, uitstraling heeft en langer meegaat. En laten we wel zijn: lezen vanaf papier is nog altijd prettiger dan vanaf een scherm. Bovendien kun je een papieren magazine bijvoorbeeld neerleggen op de ontvangstbalie bij de ingang; met een digitaal magazine wordt dat wat lastig.

Kortom, zowel papieren als digitale magazine hebben voor- en nadelen maar om de productiekosten hoeft u het niet te laten. Expressmedia ontwerpt zowel digitale als papieren magazines en bespreekt graag met u welke variant het beste aansluit op uw boodschap en doelgroep.

Concept | Art-direction | Magazine Ontwerp | Magazine opmaak / Magazine vormgeving | Magazine drukwerk | Magazine Dtp | beeldbewerking